gallery/umlogotav

Vesikalusteiden kuntotarkastus

Vesikalusteiden kuntotarkastus

Tietoa tarkastuksesta


 

Tehtävänämme on tarjota monipuolisia palveluita. Tavoitteenamme on tarjota parhaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin.Vesikalusteiden kuntotarkastus on hioutunut yli 30 vuoden kokemuksesta rekisteröidyksi tavaramerkiksi ®.

Vesikalusteiden - ja liitäntöjen vuotovaaran, sekä vesikalusteiden toimivuuden tiedämme kuin omat taskumme.Tarkastuksia suorittavat henkilömme ovat Lvi-alan ammattilaisia ja pitkä kokemus myös kiinteistöhuollon toiminnasta, joten anna meidän tarkastaa ja vältyt monelta harmilta.

 


Tarkastamme ja sinäkin tiedät

 

Vuotava astianpesukoneen liitäntä, vuotava viemäriliitos, vuotava hanan vesiliitos ei ole lähellekkään aina ainoa ongelma - kunnes on myöhäistä. Tarkastukseen kuuluvalta osin lisäksi noudatat vakuutusyhtiön suojeluohjetta.       Läpi vuotava wc-istuin voi kuluttaa vettä tuhansia litroja ja kasvattaa vesilaskua sadoilla euroilla kuukaudessa.

Toimiva wc-istuin, hana, suihku ja viemäröinti tekevät osan mutkattomasta arjesta!


 


 


 

 

 

 

Suorittamastamme Vesikalusteiden kuntotarkastuksesta tilaaja saa selkeän huoneistokohtaisen raportin mahdollisista vioista / puutteista ja kustannusarvion korjauksista, joten sinäkin tilaajana tiedät.


 

Korjaukset ja tarkastukseen tilattavat lisäpalvelut

 

Mahdollisten vikojen / puutteiden korjaus hoituu meiltä, tarkastuksen tilaajana päätät mahdollisista jatkotoimista.

Lisäpalveluiden tilauksella saat vieläkin mittavamman hyödyn tarkastuksesta mm. palovaroitinten tarkastus / huolto, vesilukkojen ja hajulukkojen puhdistus, raitisilmaventtiilien suodattimien vaihto....jne. mahdollista yhdistää tarkastukseen - Kysy lisää!